Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 10. колу Прве фудбалске лиге Србије, сутра у 15 сати, на стадиону Јумка у Врању, Динамо дочекује Слогу из Петровца на Млави. По тренутном пласману на табели, врањски тим је фаворит, међутим, фудбалери Слоге не долазе у Врање  да изгубе утакмицу.

На данашњој конференцији за новинаре Динама, о сутрашњем противнику се говорило као о врло озбиљном ривалу. Тренер Динама, Миодраг Радановић има само речи хвале за свог противника:

"Ради се о клубу који је велики изазов за нас, који је уложио огромна средства и коме је на почетку сезоне циљ био пласман у виши ранг. Слога је тим који тешко губи утакмице и бодове. Имамо респект према противнику али и обавезу према нашим навијачима и према свима нама да освојимо сва три бода и да се учврстимо у средини табеле".

Динамо има 4 бода више од Слоге, али то може и да завара пред сутрашњи дуел ова два противника.

"Спремамо се као за сваку другу утакмицу. Тренутни пласман Слоге на табели може да завара јер се ради о одличном тиму", рекао је првотимац Динама, Никола Анђелковић. О сутрашњем мечу са новинарима је разговарао и играч Динама, Стефан Радовановић, који се сложио са својим колегом Анђелковићем да утакмица неће бити нимало лака, али да очекује победу.

Динамо је направио мини серију од једне победе против Колубаре и нерешеног резултата са Земуном у гостима, па овај циклус може заокружити победом над Слогом.

Тест

Wednesday the 15th. Спортски савез града Врања 2013.