Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Није одлучујући али би могао да буде меч између Врања и САС Марба из Зрењанина, за опстанак врањских фудбалера у Првој Футсал лиги. Утакмица на којој изабраници тренара Јовића немају алтернативу осим победе тако да се очекује велика борба за тријумф.

 

Кошаркаши Југа играју утакмицу 10. кола у Сурдулици са Радником. Друго гостовање за редом не даје много наде Врањанцима да могу у Сурдулици да рачунају на сигурне бодове. Радник је дебитант у лиги али има искусан тим предвођен Марковићем, Павловићем и Јањићем, тако да кошаркашима Југа сигурно неће бити лако на овом мечу.

Осмо коло Друге одбојкашке лиге Исток донопси у Врању две утакмице. Младост у мушкој конкуренцији игра са лидером на табели екипом Ниша и има минималне шансе да тријумфује. Одбојкашице Врања дочекују Топличанин из Прокупља и скоро сигурно могу да освоје три бода. У Међуокружној лиги Лесковац у 8. колу Врање игра у Владичином Хану са Моравом и све осим победе Врањанаца било би изненађење.

У Другој лиги Југ за стонотенисере, Врање је домаћин слабој Прој Петолетки из Трстеника. Ово ће бити прилика да Врање освоји нове бодове у шампионату.

Тест

Wednesday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.