Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Нови тренер дебитанта у прволигашком друштву, женског Одбојкашког клуба Врање, Драган Мратинковић из Крагујевца, извршио је прозивку играчица и почео са припремама за наступајућу сезону у Првој одбојкашкој лиги за жене.

Искусни стратег из Крагујевца који је водио суперлигашке тимове, Радничког и Крагуја, склопио је споразум са руководством врањског клуба на годину дана уз гаранције опстанка у лиги. До среде ће играчки погон Врањанки бити комплетан па се очекује да тим почетак шампионата дочека спремно. Првенство почиње 15. октобра а извлачење  такмичарских бројева биће обављено сутра (субота) на конференцији клубова Првих лига. Поред Врања, учесници прволигашког такмичења у новој сезони биће Крагуј из Крагујевца, Смедерево, Гимназијалац из Краљева, Омладинац из Нових Бановаца, Рода и Београд из нашег главног града, Срем Итон из Сремске Митровице, Клек, Футог, Лесковац 98 и Таково из Горњег Милановца. Играчки кадар је остао непромењен у односу на претходну сезону, што се носиоца игре тиче, једино су неколико играчица прешле у Панду а и Маја Николић се вратила у Лесковац 98. Тим ће бити појачан новим играчицама на позицијама примача и коректора. Целокупни ток припрема врањске одбојкашице одрадиће у Врању.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.