Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

И у дуелу са последњепласираним тимом на табели, Друге Регионалне лиге Исток, кошаркаши Југбаскета из Врања забележили су високу победу. Победили су у Бујановцу екипу БСК Јуниора резултатом 89:58.

  Већ се на полувремену знао победник, јер су врањски кошаркаши прву деоницу меча добили са 52:21, само се чекао коначан резултат утакмице. Југбаскет је у одличном ритму завршио први део сезоне са узастопним победама и да није било пеха у дуелу са јесењим прваком Младост Весном из Беле Паланке, када је меч изгубљен на једну лопту, сада би Врањанци били на врху табеле. Овако, први део шампионата завршили су на 4. месту са 15 бодова, са једним бодом мање од трећепласираног Бора, два бода мање од другог на табели Хајдук Вељка из Неготина и три бода заостатка за Младост Весном. Други део шампионата почиње 28. јануара а осим Белопаланчана, Неготинци и Борани долазе у Врање па је то прилика за реванш.

И млађе категорије Југбаскета не знају за пораз. У Квалитетној лиги Србије, пионири клуба су суверено на првом месту са свих 6. победа. Последња жртва био је лесковачки Плеј оф, кога су победили, резултатом 71:32. Кадети клуба су такође у врху табеле и они су савладали Лесковчане са 69:58. У наредном колу пионири гостују Нибаку у Нишу а кадети Бору.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.