Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

                  У суботу су одигране све утакмице, последњег, 30. кола шампионата у Првој фудбалској лиги Србије. По одлуци Такмичарске комисије ове сезоне у српском фудбалу се не игра Плеј оф и Плеј аут, па су пласмани клубова добијени након завршетка регуларног дела сезоне. Врањски "Динамо" имао је сезону у којој није испунио зацртани циљ а то је био повратак у Супер лигу Србије.

Врањанци су завршили сезону чак на 11. месту табеле са 37 освојених бодова и са не баш импозантним скором победа и пораза. "Динамо" је забележио 10 победа, 7 пута је играо нерешено док је претрпео чак 13 пораза. У последњој утакмици у првенству и пред својим навијачима, победили су врањски фудбалери одличан састав "Кабела" из Новог Сада, резултатом 1:0. Једини гол у првом полувремену постига је омладинац, Илић. У овој сезони показало се да већина фудбалера Динама нема квалитет за највише рангове у српском фудбалу, па ће морати у "Динаму", да склопе бољи и квалитетнији тим за наредну сезону, која убрзо почиње. Због проширења Супер лиге за наредну сезону, од 16 на 20 клубова, чак 4 тима је из Прве ушло у Супер лигу Србије. "Златибор" из Чајетине, "Металац" из Горњег Милановца и "Бачка" су нови прволигаши. Четврти члан по пласману је "Графичар" из Београда, али ће његово место попунити највероватније "Нови Пазар" или евентуално "Колубара" из Лазаревца. На коначној табели прва пет места освојили су: Златибор,Графичар, Металац, Бачка и Колубара. У средини табеле су: Нови Пазар, Динамо и Земун, док су се на зачељу табеле пласирали: Синђелић, Будућност и Смедерево. Мора се напоменути да је Такмичарска комисија Фудбалског савеза Србије казнила Кабел и Смедерево са одузимањем по 10 бодова у току шампионата. Ево и резултата последњег, 30 кола шампионата Прве лиге Србије: Смедерево-Трајал 1:2, Динамо-Кабел 1:0, Бачка-Раднички Пирот 3:0, Раднички Крагујевац-Земун 1:0, Метала-Нови Пазар 2:0, Синђелић-Графичар 0:5, Златибор-Будућност 3:0 и Жарково-Колубара 2:1.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.