Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Меч 9. кола Прве лиге Србије у фудбалу између Земуна и Динама игра се у суботу од 15 сати. Домаћи клуб у овом првенству има амбиције за врх табеле док је циљ врањском прволигашу средина табеле.

 

О предстојећем мечу разговарало се на конференцији за новинаре на стадиону Јумка на којој су говорили тренер Динама, Миодраг Радановић и играчи Милан Вигњевић и Игор Мијовић.

"Добро смо радили целу протеклу недељу. Играмо са озбиљним клубом, који је некада био и у највишем рангу такмичења и који има одличне играче и организацију у клубу. На последњем мечу добили су шансу играчи који су мање играли и они су је у потпуности искористили. У Земун идемо да играмо квалитетан фудбал", рекао је  Мирослав Радановић тренер Динама. Динамо има један бод мање у односу на Земун, који има и утакмицу мање.

"Земун је велики фаворит на овом мечу и сврставам га у најужи круг фаворита за прво место на крају шампионата", била је констатација Игора Мијовића који је одрадио казну због жутих картона и моћи ће да игра у Земуну.

Милан Вигњевић који се вратио у конкуренцију за састав после повреде напомиње: "Лига је уједначеног квалитета, ако смо могли да победимо Напредак у Крушевцу, зашто то не би могли да урадимо и на гостовању у Земуну".

Сви првотимци Динама конкуришу за стартних 11, осим повређеног Ананија. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.