Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Месец дана након почетка припрема фудбалски клуб Динамо спремно дочекује првенствено такмичење Српске лиге исток које почиње следећег викенда. Врањски српсколигаш је провео недељу дана у Врњачкој Бањи где су и одиграли три контролне утакмице.

У првој утакмици су претрпели пораз од екипе из Лађевца 3:2, затим су играли нерешено са Трстеником 2:2 и победили Гоч 3:1. У повратку су врањски фудбалери играли против нишког Цар Константина, али је при резултату 2:1 за домаћина утакмица прекинута због невремена. На домаћем терену, Динамо је одиграо нерешено 1.1 са прволигашем Радником из Сурдулице, а на Власини претрпео пораз 2:1 од екипе Радана из Лебана. На јучерашњој утакмици Врањанци су у Лесковцу савладали Слогу 2:0.

У односу на тим из прошле године, динамо је доста променио састав. Осим тренера Милана Димовског, дошли су и неки нови играчи. Одбрану су појачали Иван Стојиљковић, Миша Костић и Владан Видановић. За место у средини терена су стигла појачања из Предејана, Марко Костић и Жарко Станковић, док су напад појачали Милан Лазаревић, Никола Милић и Џемаил Бујон.

До почетка шампионата Српске лиге Исток остало је још десет дана, а Динамо у првом колу гостује у Јагодини екипи Табане 1970. У другом колу врањски тим опет игра на гостујућем терену против ФК Озрен из Сокобање, а у трећем колу на домаћем терену дочекује Синђелић из Ниша. 

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.