Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Млађе селекције Фудбалског клуба Динамо из Врања, гостовале су прволигашу ОФК Београду, где су у три приатељска сусрета доживеле прави бродолом. У три меча млади Динамови фудбалери примили су чак 14 голова а да притом нису мрежу ОФК Београда погодили ни једном.

Иако је школа ОФК Београда једна од најачих у земљи, овакав дебакл се није очекивао, ако се зна да су пре неколико година Динамовци били гости Црвене Звезде и те селекције су се достојно супроставиле гиганту са Маракане. У првом мечу су играли фудбалери ОФК Београда и Динама рођени 2000. године и победа је резултатом 6:0 припала суперлигашу. Нешто боље по Динамо је било у другом мечу када су наступили кадети, али је и овај меч решен у корист Романтичара са 4:0. Резултатом 6:0 изгубили су и петлићи Динама, рођени 2002. Ово су биле прве утакмице за млађе селекције оба клуба и евидентно је да су се Београђани боље припремили за наступајуће првенство. Иако је резултат овог тромеча био у другом плану, важно је били дружење, ипак овако велики порази треба да забрину.

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.