Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је у Хали спортова у Врању одржана конференција за новинаре женског одбојкашког клуба Врање на којој је тема била припремни период овог клуба.

Женски одбојкашки клуб Врање почео је са припремама крајем јула, а комплетнан припремни период одрадиће у Врању. Одбојкашице Врања тренирају два пута дневно, једном на Градском стадиону, где раде на побољшању кондиције, а други пут у Хали спортова где усавршавају технику. Са екипом раде тренери Дејан Ђорђевић и Дејан Трајковић.

Играчки кадар је делимично промењен у односу на протеклу сезону. Клуб је напустила Александра Алексић, а нове играчице су Врањанка Ана Петровић која је играла за екипу Крагуј, Маја Николић (Лесковац) и Ивана Петровић, Емилија Михајловић, Анђела Величковић и Сара Стојановић из ЖОК Младост. Клубу су се придружиле и 15 играчица Панде које ће у предостојећем периоду наступати за млађе категорије ЖОК Врање. 

Првенствено такмичење Друге одбојкашке лиге Исток почиње 18. октобра, али врањске одбојкашице пре почетка шампионата очекује Куп такмичење. Прво коло националног Купа је 7. септембра. 

Тест

Wednesday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.