Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Нови друголигаш у одбојци, мушки одбојкашки клуб Младост из Врања, припреме за нову сезону почео је 5. августа. После освајања првог места у МОЛ Лесковац и пласмана у Другу лигу Исток, Младост ће бити једини мушки клуб из Врања у овом рангу такмичења.

Транер Миодраг Петров, до недеље је са својим играчима радио два тренинга дневно на Градском стадиону и у Хали спортова, а од недеље раде једном дневно само у сали, уигравајући тактичке варијанте за мечеве. Поред тренинга у сали, одбојкаши Младости тренирају и два пута недељно у теретани. Састав тима чине млади играчи спојени из два врањска клуба и искусни Цветковић из Владичиног Хана. У прелазном року, који још увек траје, у Младост је дошло 5 одбојкаша из ОК Врање. Првенство почиње у другој половини октобра, па тренер Петров има  довољно времена да уигра састав. У плану је одигравање и контролних утакмиица, а већ су договорени двомечеви са Лесковцем и Миленујумом из Ниша.

Тест

Wednesday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.