Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Лидер јесени Прве лиге Исток, Рукометни клуб Врање, почео је у среду припреме за други део сезоне у којој има циљ пласман у Супер Б лигу Србије. Тренеру Дарку Станојковићу на првом састанку јавило се 18 играча, који ће конкурисати за најбољи састав.

Прелазни рок је у току, па се коначан списак првотимаца очекује ових дана. Рукометни клуб Врање захвалио се појединим играчима који су играли у првом делу шампионата. Из клуба су отишли Јован Пупавац и Александар Младеновић, док је Дарко Миленковић самоиницијативно напустио клуб и отишао у РК Пожаревац и против њега ће бити покренут дисциплински поступак у клубу. У клуб се вратио Никола Анђелић, који је правио кратку паузу, а нова појачања су Данијел Јовановић из Житорађе и некадашњи пивотмен Бора и Рудара из Костолца, Никола Владић. Припреме до почетка другог дела првенства у другој недељи марта, биће одржане у Врању. Тренутно, рукометаши тренирају једном дневно, а када почне школски распуст, рад ће бити у два тренинга дневно. До почетка сезоне биће одиграно и 5 контролних мечева са Прокупљем, Дубочицом и Велесом.

Тест

Monday the 6th. Спортски савез града Врања 2013.