Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Стонотенисери Врања савладали су екипу Борца из Чачка у трећем колу Друге лиге Југ у Врању убедљивим резултатом 4:0. Ово је друга победа врањског тима који је прву забележио против Јединства из Ужица, а изгубио је само у Нишу од Железничара.

Ови резултати су значајнији јер је у врањском тиму једини сениор, играч-тренер Бранислав Миленковић, док су остатак тима перспективни јуниори и кадети, Филиповић, Дојчиновић и остали. У мечу са Борцем, врањски стонотенисери играли су одлично и са максималним резултатом освојили бодове. У наредном колу у Рашкој играће Врање са екипом Бане и то ће бити дерби 4. кола шампионата, јер се састају две екипе које тренутно деле друго место на табели.

Резултати меча: Миленковић - Малишић 3:0, Дојчиновић - Филиповић 3:0, П. Филиповић - М. Дојчиновић 3:0, Миленковић - Филиповић 3:0.

Табела: 1. Јагодина 6, 2. Бане 5, 3. Врање 5, 4. Железничар 4, 5. Крагујевац Спин 4, 6. Борац 4, 7. Хајдук Вељко 3, 8. Озрен 3, 9. Јединство 2.

Екипа Стонотениског клуба Пирот искључена је из даљег такмичења, јер није играла два меча, тако да ће Друга лига Југ до краја шампионата имати 9 клубова.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.