Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 12. колу Српске фудбалске лиге Исток, Динамо гостује у Свилајнцу, где се састаје са Радничким. Динамо је у врху табеле, Раднички на 13. месту па се очекује добар резултат за врањски тим. Динамо је играо променљиво на страни у овом делу шампионата, тако да је крајњи резултат неизвестан. Небески Анђели дочекују Балкански из Димитровграда у мечу 13. кола Зоне Југ.

 

После несрећног пораза у Врању од нишке Калче и паузе од недељу дана, Клуб малог фудбала Врање, вечерас у Новом Пазару игра тежак меч са истоименим домаћим тимом. Тешко гостовање и незгодна публика не иду на руку врањском клубу, који се бори за бег са дна табеле.

Вечерас у Медвеђи играју и кошаркаши Југа у 5. колу Прве регионалне лиге Исток са домаћом Јабланицом. Два тима која су се у претходној сезони грчевито борила за опстанак, играће врло неизвестан меч. Јабланица је фаворит, јер је пред меч са Југом у своје редове довела центра Здравља из Лесковца Александра Илића.

И рукометаши Врања 1957 играју тежак меч у Лесковцу са Дубочицом у 7. колу Прве лиге Исток. Ривалитет ова два клуба гарантује врло неизвестан сусрет.

Рукометашице Врања играју на домаћем терену са Пиротом у 6. колу женске лиге. Пирот је у врху табеле, Врање последње тако да су гости фаворити у овом мечу.

Одбојкаши Врања дочекују Јагодину у 3. колу Друге лиге Исток. Одбојкашице Врања играју дерби меч са Студентом из Ниша, док одбојкашице Младости гостују у Неготину тиму Хајдук Вељка.

Добар старт врањских стонотенисера у Другој лиги Југ, може бити настављен победничким низом у Рашкој са екипом Бане. Ради се о два изједначена противника.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.