Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Претходна година је за одбојкашице Врања била врло успешна, оне су и у Новој Години наставиле са сјајним резултатима. На отварању сезоне поново су бриљирале и победиле београдску Роду, резултатом 3:1 у сетовима.

Овај меч 11 кола шампионата, који је одигран у врло хладној дворани у Врању, донео је занимљиву и интересантну одбојку. Млада и перспективна екипа Роде из Београда пружила је јак отпор врањском тиму, али то није било довољно за изненађење. Гошће су боље отвориле меч и после водећих 3:0 у првом сету, Београђанке боље играју у наставку сета и решавају га резултатом 25:15 . У том првом сету није све штимало како треба у редовима врањског тима, поготово је била слаба игра у пољу. Добри сервиси Михајловићеве и Петровићеве и сигурност коју је својим уласком у поставу унела Швиковићева, доводе до поравњања резултата на 1:1 у сетовима. Други сет завршен је резултатом 25:16 у корист Врања. У трећем сету до резултата 7:7 играло се поен за поеном, јер је играчица Роде, Анђелковић успевала да похвата све лопте у пољу. А онда велика серија Врањанки од 12:0 за коју је поново својим сервисом и пожртвованом игром у пољу допринела Швиковићева и то је било довољно за 25:11. Четврти сет донео је одличну игру Врањанки, пре свега одличан блок тандема Петровић – Мијановић, што је било довољно за 25:18, за  нова три бода за Врање и за врх табеле. Наредног викенда по распореду почиње други део сезоне, а одбојкашице Врања играће опет пред својим навијачима, јер дочекују екипу Београда и то ће бити прилика за освајање нових бодова у шампионату Прве лиге Србије. 

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.