Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Како су завршили полусезону у 2016. години, кошаркаши Југбаскета наставили су и у другом делу шампионата Друге регионалне лиге, победом.

У великом дербију, можда и у мечу који ће одлучити пласман у виши ранг, врањски кошаркаши су победили у Белој Паланци тим Младост Весне, резултатом 75:72 , наневши им први пораз у шампионату. Кошаркаши Младост Весне имали су свих 9. победа у досадашњем делу првенства и већ су , малтене, остварили пласман у Прву регоналну лигу. Иако осетно ослабљени, без капитена Стевановића и бека Антића, изабраници тренера Предрага Николића пружили су игру за памћење. Пред  пуном халом у Белој Паланци са новајлијом у тиму, Душаном Стевановићем из БСК Јуниора из Бујановца, врањски кошаркаши су добили прву четвртину, резултатом 27:21. На полувремену је домаћин био бољи, резултатом 47:41, али су играчи Југбаскета у трећем периоду смањили предност на само два коша заостатка. И онда победом у четвртој четвртини са 14:9 освојили су два капитална бода. Југбаскет се овом победом пробио на треће место табеле са 17 освојених бодова, уз 7 победа и три пораза. У наредном колу у Врању гостује Бор и ако Југбаскет победи отписаће једног од кандидата за прва три места која воде у виши ранг.

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.