Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Кошаркаши Југбаскета требало је да у 16 колу Друге регионалне лиге буду у Врању домаћини екипи Ђердапа из Кладова, али су гости током протекле недеље најавили да неће доћи у Врање, па је овај меч регистрован службеним резултатом 20:0 у корист врањског тима. Југбаскет у наредном колу гостује у Бојнику тиму Пусте Реке. У Квалитетној лиги Србије, кадети Југбаскета су након продужетака победили Младост у Зајечару, резултатом 80:70, док су пионири савладали Наисус у Нишу са 82:42. Обе екипе Југбаскета су на другом месту својих табела и главни су каљндидати за пласман на завршни турнир првенства Србије.

И Клуб малог фудбала Врање није одиграо утакмицу са Винтерспортом из Ниша. Гости се синоћ нису појавили у врањској Хасли спортова, па ће и овај меч бити регистрован службеним резултатом 3:0. У наредном колу Врање гостује Тимоку у Зајечару.

Кик босер Фазлија Реџепи изгубио је на поене, резултатом 3:0 меч на профи ревији у Хали Јаса у Јагодини. Њега је победио Данијел Богдановић, члан Палминих тигрова из Јагодине.

Тест

Saturday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.