Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Кошаркаши Југа почели су у суботу припреме за други део шампионата у Првој регионалној лиги, који почиње 30. јануара. Тренер Владимир Маринковић имаће се својим играчима двaдесетак дана да уигра линије тима и да их физички спреми за мечеве који их очекују. Циљ је исти као на почетку сезоне, опстанак у лиги, са подмлађеним саставом који има Југ.

Биће врло тешко испунити план јер Југ у првом делу сезоне има 4 победе, колико им треба и у наставку шампионата да би обезбедили опстанак. Играчки погон остао је исти, као и напочетку такмичења, једини проблем тренера Маринковића је још увек незалечена повреда капитена Николе Стевановића. Повреда скочног зглоба је залечена, скинута је лонгета, али се неће журити са његовим повратком, како би здрав кренуо у тренажни процес. Сви у клубу очекују добре игре на пролеће и опстанак у лиги. Поред опстанка на такмичарском плану, у организационом делу клуба долази полако до консолидације на свим нивоима, па се очекује ускоро и Скупштина, када ће се изабрати легитимни органи Југа и да после скоро 10 година врањски кошаркашки клуб добије руководство. У првом колу наставка првенства,Југ је домаћин сурдуличком Раднику. 

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.