Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Проглашењем најбољих завршене су радничко-спортске игре за 2016. годину које је организовао Самостални синдикат Града Врања. Трећи пут заредом победник у генералном пласману је колектив Спортског савеза Града Врања.

Самостални синдикат је организовао такмичења у малом фудбалу, одбојци, стоном тенису, кошарци, баскету, спортском риболову, стрељаштву и пикаду у мушкој и женској конкуренцији. Спортски савез је у три спорта био најбољи (одбојка, стони тенис и пикадо мушкарци), у три дисциплине је другопласиран (пикадо женски, баскет и кошарка), а у стрељаштву за жене је трећепласиран. Без признања ССГВ је остао у риболову (4. место) и фудбалу (5. место). У стрељаштву у мушкој категорији, Спортски савез није узео учешће.

Ове године је конкуренција била јача, а игре су биле масовније, али је колектив Спортског савеза одбранио титулу првака у генералном пласману испред другопласиране Алфе Плам и трећепласиране Градске управе. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.