Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У организацији СУБНОРА Врање и Шах клуба Врање, а под покровитељством Спортског савеза Града, данас је у Врању одржан традиционални турнир у шаху.

Поводом 4. јула Дана бораца и 7. јула Дана устанка, сваке године Савез бораца организује турнир у шаху. На турниру је учествовало 8 екипа са око 20 такмичара: Др. Чеда, Завод за јавно здравље, СУБНОР, Свети Сава и Југ из Бујановца, Школа шаха Врање, Прешево и Циско. Играло се по Бергеровом систему, свако са сваким, са темпом игре од по 10. минута.. Свака екипа имала је три такмичара на три табле плус две резерве. Шахисте је поздравио председник СУБНОРА Врања, Стојан Младеновић, турнир је званично отворио Игор Младеновић, актуелни председник Спортског савеза, а први потез на турниру повукао је директор Савеза Душан Томић. Најбоље екипе за прва три места награђена су пехарима, појединци, медаљама, које је обезбедио ССГВ.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.