Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Десети, јубиларни турнир у малом фудбалу почео је синоћ на спортским теренима Основне школе у селу Златокопу поред Врања. Један од највећих турнира у малом фудбалу у овом делу Србије окупио је мајсторе малог фудбала сврстаних у 17 екипа.

Тимови су подељени у три групе са по 4 екипе док једна група има пет тимова. Играће се по бод систему у првој фази турнира, да би се у други круг пласирале по две најбоље екипе из група. Пред око 2.000 гледалаца, турнир је отворио и извео почетни ударац на првом мечу, градоначелник Врања др. Слободан Миленковић. Градоначелник је истакао  да ће нова градска власт у наредном периоду велику пажњу посвећивати организацији оваквих манифестација како у градским тако и у сеоским месним заједницама Турнир ће трајати до пред крај овог месеца а све у зависности од временских прилика. Наградни фонд турнира је 140.000 динара. Као и у претходним годинама, поред Организационог одбора турнира из Златокопа, генерални покровитељ је Град Врања уз подршку Спортског савеза.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.