Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Тренер Динама, Драган Антић одвео је фудбалере врањског прволигаша на десетодневне припреме на Власинском језеру. До краја јула тренираће на Власини и уигравати састав за почетак шампионата у Првој лиги Србије, у другој недељи августа.

На припремама су 25 фудбалера који треба да кроз рад и одигравање контролних мечева покажу да ли могу да конкуришу за састав првог тима. Тренер Антић ће коначан списак фудбалера Динама одредити око 1. августа. Данас, првог дана на Власини, Динамо ће играти контролну утакмицу са ЧСК Пиваром из Челарева. У току припрема играће и са суперлигашем Радничким из Ниша, затим две утакмице са Радничким из Пирота а договорен је и меч са Работничким из Скопља по повратку са Власине. Као увертира ових припрема Динама на Власини послужио је пријатељски меч одигран у суботу између Динама и зонаша Небеских анђела. Динамо је са два гола Петровића и једним Стајића победио са 3:1. За Небеске анђеле стрелац водећег гола је био Петровић. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.