Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 8. колу шампионата Прве лиге Србије, Динамо гостује на Старој Карабурми, клубу светле традиције, ОФК Београду. После бода у дуелу са Синђелићем у Врању, који је освојен без петорице стандардних првотимаца, у тим  се враћају Ставрић, Симов и Митић.

Неће играти повређени Стојимировић и Стефановић. За састав ће конкурисати и млади Црногорац Лазар Вучелић, чији су папири стигли у Динамо. Врањске фудбалере очекује тешко гостовање у престоници јер је ОФК Београд, после лошег старта, ушао у форму и то је показао у Јагодини, где је био бољи ривал у судару два бивша Суперлигаша.  У клуб је дошао центарфор, Жељко Димитров, који је данас представљен на конференцији за новинаре на стадиону Јумка у Врању. Ради се о одличном играчи, који ће по речима тренера Драгана Антића, побољшати ефикасност тима, јер је то био највећи недостатак  у досадашњем делу првенства. Димитров је поникао у Радничком из Пирота а играо је и за Радник, ОФК Београд, Колубару, да би последњу сезону одиграо на Исланду.  Он ће конкурисати за састав Динама, када му стигне сертификат, а то ће највероватније бити за утакмицу са екипом Будућности из Добановаца у 9. Колу. Због штедње у клубу, први оперативац, Јован Димитроијевић враћа се за Београд, али ће и даље вршити логистику за Динамо и долазити само на утакмице. Сви се слажу у једном, да Динамо из кола у коло диже форму и да ће резултати тек доћи. Утакмица у Београду игра се у суботу а експедиција Динама пут престонице креће у петак.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.