Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Одбојкашице Врања савладале су на свом паркету екипу Гимназијалца из Краљева резултатом 3:0 у сетовима и налазе се на деоби прве позиције на табели у Првој лиги за одбојкашице.

Тако су наставиле континуитет добрих игара у дебитантској сезони. Полако али сигурно, врањске одбојкашице руше препреку за препреком и с правом се налазе на врху табеле. Против одличних Краљевчанки, виђена је добра одбојка у мечу у коме  су изабранице тренера Мратинковића заслужено победиле максималним резултатом. У наредном колу Врању следи тешко гостовање фаворизованом Клеку. Врање дели прво место на табели са екипама Срема и Клека са по 13 освојених бодова.

Резултати 6. кола: Срем – Крагуј 3:0, Рода – Омладинац 3:0, Београд – Лесковац 98 3:1, Таково – Фок 3:2, Смедерево – Клек 0:3, Врање – Гимназијалац 3:0

Одбојкаши Врања претрпели су први пораз у Другој лиги Исток. Изгубили су у Сокобањи од Озрена, резултатом  3:2 у сетовима и освојили су један бод. Домаћин је повео са 2:0 у сетовима јер је добио први са 25:23 и други сет са 25:20. Трећи и четврти сет припада Врањанцима резултатом: 25:22 и 26:24. У тај бреку боље су се снашли играчи Озрена и победили резултатом 15:13. Врање је прво место препустило Хајдук Вељку из Неготина, који има 14 бодова, док Врањанци заузимају другу позицију са 13 освојених бодова, колико има и трећепласирани Топличанин из Прокупља. Управо Врање у наредном колу гостује Топличанину и то ће бити дерби 7. кола шампионата.

Младост је забележила и шести пораз у првенству. Победио их је Хајдук Вељко у Врању максималним резултатом 3:0 у сетовима. Младост је последња на табели и једина екипа је у лиги без бодова. У наредном колу игра утакмицу у Пироту са истоименим тимом.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.