Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У последњем мечу ове јесени у Првој лиги Србије фудбалери Динама гостују екипи Земуна у Горњој Вароши.

 

О том мечу било је речи на конференцији за новинаре на стадиону Јумка у Врању, на којој  су говорили шеф стручног штаба Динама, Драган Антић и фудбалери Александар Стојковић и Милош Весић.

„ Играмо добро у задњих неколико кола, што ми даје за право да верујем у позитиван резултат на тешком гостовању у Земуну. Планирали смо 13 бодова, освојили смо 16 и пребацили смо план за јесењу сезону. Ја ћу меч у Земуну гледати са трибина, јер сам искључен у дуелу са Мачвом у Шапцу. Не разумем одлуку Такмичарске комисије, која је дозволила да водим утакмицу у Врању са Слободом, па ме казнила за меч у Земуну. Динамо ће са клупе водити Дејан Османовић. Сада Град треба да помогне Динаму да на пролеће будемо још бољи“, ракао је на конференцији Драган Антић. И Стојковић и Весић се слажу да ће утакмица у Земуну бити врло тешка али се надају позитивном резултату. У последњем мечу неће наступити Гашић који има нагомилане картоне.  Како је рекао тренер Антић, играчи Динама ће тренирати после Земуна око недељу дана, а онда следи пауза до после Српске Нове Године. Пролећни део шампионата почиње 4. марта 2017. године.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.