Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Село Власа победник је Сеоских игара Града Врања за 2020 годину, које је организовао Спортски савез Града Врања а под покровитељством Спортског савеза Србије. Власе ће бити представник Града Врања на завршним Сеоским играма које се одржавају у Врњачкој Бањи од 25 до 27 септембра.

  Сеоским играма, чији је домаћин била Месна заједница села Ћуковца, присуствовали су градски већник за спорт и омладину, Ненад Ђорђевић, директор Спортског савеза Србије, Драган Шешум и светника за спорт за антидопинг, Милан Шобот, као и члана Управног одбора Спортског савеза Србије, Слађан Станојковић. Такмичење се одвијало у 10 спортских дисциплина и после велике борбе, екипа Власа је надмоћно освојила прво место. Друго место припало је екипи Месне заједнице села Црни Луг, трећа је била екипа, села домаћина,Ћуковца, а четврта екипа села Златокопа. У малом фудбалу је тријумфовала екипа Ћуковца, други је био Црни Луг, треће Власе а четврти Златокоп. У одбојци је прво Власе, други Ћуковац, трећи Црни Луг а четврти Златокоп. Власе је било најбоље и у дисциплинама: Бацање камена с рамена, Рвању, Надвлачењу штапа, савладавању Полигона и у Надвлачењу конопца. Такмичење није одржано једино у дисциплини Обарање руку, због недоласка судија из Београда, али ова дисциплина биће одржана на финалном такмичењу у Врњачкој Бањи.        У генералном пласману екипа Власа освојила је 32 бода, Црни Луг је био други са 22 бода, треће место припало је екипи Ћуковца са 21 освојеним бодом, док је четврто место освоила екипа Златокопа са 15 освојених бодова. Спортски савез Града Врања показао се још једном као одличан организатор спортских манифестација. Сеоске спорткске игре, које је организовао Спортски савез Града Врања одржане су уз поштовање свих епидемиолошких мера, које је прописао Кризни штаб Владе Републике Србије.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.