Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Кошаркаши врањског регионалног лигаша изгубили су, резултатом 76:55 од Јабланице у Медвеђи. У овом тренутку бољи састав из Медвеђе, кога чине и неколико друголигашких играча није дозволио изненађење на свом паркету и заслужено је освојио бодове.

До победе Јабланицу је сигурно водио бек Трајковић, а истакао се и центарски пар Бубало-Илић, који је био непремостива препрека за играче Југа. После прве четвртине Јабланица је имала 10 кошева предност, 22:12. Дргу деоницу врањски кошаркаши одиграли су најбоље на мечу и решили су је у своју корист, резултатом 19:13. Трећа и четврта четвртина припале су играчима Јабланице, резултатом 23:16 и 18:08. На крају заслужена победа домаћег тима, али према приказаној игри разлика у корист Јабланице је превелика. Југ је на 9. месту табеле Прве регионалне лиге Исток са 7 освојених бодова. У наредном колу у Врању гостује једина екипа која има све победе у лиги, Кошаркашки клуб Ниш, који је у дербију овог кола победио Књажевац у Књажевцу и осамио се на врху табеле.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.