Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Београду је одржана седница Удружења клубова Прве фудбалске лиге Србије на којој су изабрани органи лиге за сезону 2016/2017 и извучени су такмичарски бројеви клубова за предстојећи шампионат.

Прво коло јесење сезоне играће се  13. августа у термину од 17 сати и 30 минута. Интересантно је и то да у јесењем делу сезоне утакмице неће бити игране средом већ ће свих 15 кола бити одиграна викендом. Најзад је и комплетиран састав тимова у Првој лиги Србије па ће почетак бити 13. августа, а јесењи део сезоне биће завршен 15. новембра.

У Старој Пазови је одржана седница Фудбалског савеза Србије, Одбора за хитна питања, на којој је одлучено да Слобода из Ужица буде административним путем враћена у Прву фудбалску лигу уместо Слоге из Петровца на Млави која је одустала из такмичења због проблема у финансирању.

У 1. колу Прве лиге Србије, 13. августа играће: у Врању: ДИНАМО – Пролетер (Нови Сад), ЧСК Челарево – Инђија, Синђелић – БСК Борча, ОФК Београд – Оџаци, Будућност (Добановци) – Колубара, Јагодина – Раднички, Бежанија – Земун, Мачва – Слобода.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.